Szeretve szeretni
csodálatos dolog,
hogy voltál fiatal,
soha el nem feledni.
Párod oldalán
élni az életet,
édesítve a napokat,
megélni szépen éveket.
Várni a holnapot
megtalál a feladat,
kerülni a keserűséget
boldogság adja meg javadat.
Szeretve szeretni
oly csodálatos dolog,
élni szépen az életet,
ne félj!--idősebb korban--
is,:lehetsz igazán boldog...