Monitorozás
Vigyél mindent kenyértörésig.
Monitorozd gonddal, ki mit bír el.
Legyen ez inkább előbb, mint később
Túl sok lenne a bankhitel
Kamatja, megadnád az árát,
Ha több év múlva jönnél arra rá:
Az elhallgatott véleménykülönbség
Bomba, ami csak lassan kapcsol át
A programozott veszélyes szakaszra,
S a robbanás nem elkerülhető -
Szétrepül a baljós szerkezet,
Szerveket roncsol a repesz-eső.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-23 12:07:20
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-23 12:09:43