Azt olvastam hogy írjak -- úgyhogy írok hogy legyen mit olvasni
Falak gödrök akadályok
Átmászik átugrik leküzd
Mászik mászik
Lép lép lép
Feketemocsár
Szemben ezzel ezzelszemben
Szembeötlően szembesülve
Szemlesütve
Szemle
Szemetel szemtelen
Le-Hetetlen ---> Fel-Hetetlen
Márpedig Átjutok Mert Átjutok
Mert eddig is és ezután is és különben is
Magánügy Közügy Közmagánügy Magánközügy
Nem roppan
Nem össze
Nem összeroppan
Nem roppan össze
Egyszerűen csak ömlik árad dől
Jön jön de nem lep el
Nem lepel? Hanem? Felpel?
Mert muszáj vagy legalábis jó lenne
meg olyan izé is felemelő vagy felemlő
vagy félemlő vagy inkább egész ha már
választani lehet és kell és különben is
Amíg hátszél van addig lehet száguldani
Bár az ellenszélre is van technika
Ugyan én nem vagyok vitorlás
Már csak azért sem
Mert hajó sem vagyok
ha hajó sem vagyok és ha harossz sem vagyok
akkor ki vagyok?
És ha ennyire ki vagyok akkor mitől?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-14 04:07:38
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-14 04:07:38