reflux
egy óvodáskorú gyermek tényközlése vagyok, aki
meztelencsigát, törött szárnyú galambot ment a nincsből.
az ártatlanság a célba-nem-érésre törekszik,
tablóképet csináltat és aztán a
beleit vedli.
a gyerekjátékokról mi már leszoktunk; a gyerekességről és a
rosszkor megbocsátásról még nem.
a szalagkorlátot még mindig rajzfilm-paradicsomszósszal esszük,
a karanténokat seggbebasszuk,
a polcainkon a forradalmak cukortartalmuk szerint sorakoznak.
a kérdőjeleimet a mezőn sétáltatva az alkalmazás sajnos leállt.
kívánom-eúgyhagyni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-07 14:14:40
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-07 14:14:40