elkoptatott szavakat szelektálok
forrásukból kitisztítom a szennyeződést
szívembe fertőtlenítőt csepegtetek
fogselyemmel tisztítom a billentyűit
UV fénnyel fut a vér a perifériákba
átsugárzik bőrömön a friss esszencia
szavaim újszülött erővel telítődnek
visszakapják jelentésüket a mondatok