Creatio continua [3.0]
Fedésben volt,
az egó árnya nem engedte látni.
Évekig illesztgette maga köré készen kapott korlátait.
Egy örvény mélypontjára jutva érte kegyelem.
Tizenkilencre húzott,
és máig beleborzong, amikor felidézi,
mit érzett rádöbbenve,
ki volt az osztó,
és
azóta fel sem ötlött benne, hogy cinkelt lapokhoz nyúljon,
pedig gyakran áll vesztésre.
De megértette,
hogy semmi, amit kapott,
nem volt,
és sohasem lesz kulcsrakész.
Feltárult előtte a folyamatos teremtés titka.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-30 00:00:04
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-30 00:00:04