gerinc
ahogy a gerincem
meszesedése miatt
egyre inkább
a föld felé hajlik a fejem
egyre jobban látom
lábam előtt az utat
öreg korban nehezebb eltévedni
reggeli keléskor
ropogtatok egyet
csigolyáimon
ilyenkor vagyok a
legmagasabb
a nap végére
összenyom a teher amit
rám tesz az isten
békét adj uram
csontjaimnak értsék meg egymást
viseljék el súlyomat
míg a lelkem meg nem találja
e földi csapdából
a menekülés lehetőségét
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-25 09:11:43
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-25 09:11:43