csókunk forradalma
csókolj
de ne úgy, hogy szád a számhoz
nyelved a nyelvemhez érjen
legyen csókunk harc
életben maradásért való küzdelem
lelked lelkemmel vitassa meg minden baját
a szánk csataterén
legyél haragos, ha kell harapj
inkább szivárogjon vér fogunk alatt
minthogy feladjuk harcunkat
a csata vége úgyis eljön
a száj felpuhul,a bőr szakad
és sírva jövünk rá,
hogy belőlünk semmi nem maradt
utolsó csókunk legyen lágy
mintha az első talalkozásunk lenne
érjen küzdelmünk döntetlenként véget
tegyük azt, mit senki nem tenne
végső lehelletünk átcsókolva
hunyjuk le elfáradt szemünket
a háború véget ért, mindketten elbuktunk
egymásba halva múltunk el
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-02 23:40:04
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-03 01:29:46