levél
levelet kaptam
a borítékban üres papír
vízjellel
láthatatlan ember
érthetetlen szerelemmel
vagy tán számonkérés
hol lehetek elveszve
már több mint hatvan éve
miért nem működtek
soha időben a reflexeim
miért nem kaptam el
a sárga tulipánok
lehulló szirmait
pedig az a kert bennem van
már mindegy
ősz van fáradtak vagyunk
fejemet az ablaknak hajtva
elalszom a zötyögő buszon
amin mennék
oda
valahova
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-02 20:28:02
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-02 20:28:02