az utolsó éjjel az ízlelőbimbókon
morgás morgás a mennydörgés meg a morgás
az a faszfej nem jön vissza ide soha többé
a szívem kurva nagy mondtuk
a rendezői vágatnak sosem lesz vége
mondtuk
nem tudom melyik énem akar veled így bánni
de jó lenne egy körlevelet küldeni nekik
mikor isten az autó mögé bújt és aztán
hirtelen felugrott
hogy
viccből rámijesszen
letörte a visszapillantó tükröt
olyan erővel mosolygott hogy
vérezni kezdett mint egy *basiliscus*
két hete ugyanazt a farmert hordom
a csontjaim foltokat hagynak rajt
fél seggel ülök a guruló trónomon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-02 13:28:30
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-02 13:28:30