példa
tiberias-tó tükrében egy lágy hullám festette vízbefúlt
asszony. a vétkező magdalai mária, kiben a bűnbánat
száztűi zsibbasztó szívfájdalmakkal vonták vissza az arci pírt.
az idők, mint csaholó vérebek takarodtak el a feledés sötét bugyraiba.
hiszed vagy sem, a magdolnának nevezett, melyből hét szellem ment ki,
jeruzsálembe tartván, jézus lábait illatos olajjal keni, és hajával szárítja…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-03-31 18:19:04
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-02 08:15:40