megbocsátás
a könnycsatornákat elzsibbasztja a figyelem,
fogaskerekekként hasznosulnak újjá
ebben a gépezetben
egy hattyútorok a betonon
remeg
ennek a gépnek *olyan* szaga van
egy *inkábbminéljobban*-fénytörésen üldögél
ez jót tesz. ahogy
fél évnyi takarítás után még legalább ugyanennyi, míg a tisztítószerek ismételten a helyükre kerülnek.
és dorombol a tudat, mégha csak ülsz is hasztalan a szobámban
ismét belátni hozzánk,
mert tiszták az ablakok;
sosem voltunk máshol.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-03-26 20:44:37
Utolsó módosítás ideje: 2018-03-26 20:44:37