Sötét. Mindenütt.
Repülhetnék is talán.
A fent fent van, vagy lent...
Nem tudom.
A szemem csukva van.
Kellemes.
Az álom ismeretlen.
Egy másik élet,
Ahol nincs múlt.
Nincs jövő.
A periféria megszűnik.
Vetített film.
Főszereplője vagyok,
De csak nézem.
Némán üvöltök.
Megint.