Bandi
komolyan
sokat adott és keveset fogadott el
némileg vigasz?
én nem tudom
merre jár most éppen
vittem neki aranygaluskát
azt eszegette
két falat közt pedig tanított
emberséget, verselést
miegymást
az élet dolgait
úgy hívott, barátom
dagad a mellem
hogy így hívott
már nem telefonál többé
nem nyomja félre és ha már...
nem mondja többé
beszéljünk
mennyi sportfogadás
mennyi nőszemély
mennyi élet
könyvtár lakásában külön polcon három
kötet
a Biblia
egy Tandori
egy József Attila
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-12 17:43:08
Utolsó módosítás ideje: 2018-02-12 17:43:08