Boldogság
A boldogság
mezítláb jár, mint az Isten.
Lélegzetet se vesz. Észrevétlen.
Színtelen, tiszta, éltető harmat.
Léptei neszét se hallod,
nem hív, nem csábít.
Magadban érzed, hogy van.
Hűséges, hűtlen szerető.
Ledobja teste álruháit.
Hiába téped magadét érte,
elhagy, mint anyját a gyermek.
Szívedben örök,
visszavágyó csend lesz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-06 14:51:52
Utolsó módosítás ideje: 2018-02-06 14:51:52