VaDnak lenni
Dühöt szít a gyereklapát?
Vasvillára! Fend a kaszát!
Minek a sok irka-firka?
Fáj bele a cica farka.
Konnektorba nyúló gyerek?
Ilyen versből lesznek perek.
Bűnre csábít, veszélyeztet,
tanítani több mint gaztett.
Bigott szülő sápad bele?
Tépjük ki, és tűzbe vele!
Hátráljunk pár emberöltőt,
akasszuk fel azt a „költőt”!
Ha majd érzi segge súlyát,
nem ír többé ilyen csúnyát.
2014. 10.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-01-29 21:57:54
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-29 21:57:54