Belőledítlenítő
Hozzám tartásod a felémben merült ki.
Elkötelezettséged számodra előre látható
akadályba ütközött, amiről a hitegetés
jegyében mulasztottál el számot adni
nekem. A velem kapcsolatos tervedbe
avatásom műveletét nem is volt szándékodban
elkezdeni. Ennek a háttérnek a kialakításakor
már gyakoroltad a magamra hagyást.
Csak a megkérdezésem nélkül van értelme
igénybe venned ellenem az áltatásaid.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-01-28 21:47:42
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-28 21:47:42