Vihar után
erdők fekszenek a hegyek maradékán
tépett hajszálak kuszasága
borostás tarló
felszakadt aortájú mélybebújás
beomlott csigolyalyukak
kavernás bronchusok fuldoklása
hörögnek egy kortyért
hörögnek még egyért
nem hallják a kasza suhogását
nem hallják az atomok bomlását
nem hallják, hogy fordul ki
a teknős az elefántok alól
rettegett nappalok szakadása
rettegett éjjelek erőtlenedése
rettegett összebújás
a tömegsírban
végső ölelés
de már csak a … (ld. fenn)
a tönkökön üszkös eső dobol
a bordákat közönyös orkán pengeti
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-01-15 18:10:04
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-15 18:10:04