Toroxordító
Téves önkéntelen asszociációidért büntetlek.
Alkalmat nyitok benned rád való bizonyítékot
lelve rajtad levezetni a rólad félreérthetetlent.
Rád megtévesztően, rám zavaróan hatnak. Ne
álljon módodban, ha lehetőséged nyílik rá a-
nélkül, hogy észrevennéd, hibásan következtetsz.
A jelek nem arra utalnak, amit megengedően
rájuk hagysz, csak magaddal elnézően. Nem ez
az első, hogy önkívületben magad elől fordítod
el a fejed. Részedre éppen most kellene hajlania,
bár a jó szót nem te birtoklod. Nem tehetsz róla,
de erről hadd ne kelljen tudomást vennem. Indoklás
nélkül is tehetek ellene. A legkevésbé sem tartozott rád.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-01-08 21:26:06
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-08 21:26:06