Lamentális
Nagyon rosszul viselem.
Nem is merem bevallani,
megszokhatatlan. Emiatt
hagyjak fel vele? Ez már ok,
de talán idővel enyhülhet,
bár az újdonság varázsa.
Pedig minden alkalommal
ezzel jár. A legrosszabb
hozadék. Megéri? Szükséges
rossz, de ennyire? Azt hittem,
túl vagyok rajta és már nem
akadok fenn, bár már nem
képzelek mögé, csak a
működés bosszant, pedig
jóhiszeműen jár el mégis,
nem lehetne ezt körültekin-
tőbben, hogy én se sérüljek?
Találni egy módot rá, ami a
károkat optimális mértékűre
csökkenti? A lehetőségek
tárháza csak szerintem
hozzáférhető? Kell, hogy
legyen erre is kapacitás.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-01-03 17:50:08
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-03 17:50:08