Fiúlelkek
A fiúk lelke rejtett, láthatatlan;
furcsa szokás, de testre gyúrnak ők.
Nem hisznek szívben, megható szavakban:
a fiúk lelke rejtett, láthatatlan.
A trófeákat gombostűre tűzik,
tarka lepkékként sorjáznak a nők.
Hamut kavarnak, nem jutnak a tűzig,
a trófeákat gombostűre tűzik.
Híján vannak az antik módszereknek,
de alfa-hímként büszkén tetszelegnek;
ám felmerül egy izgalmas talány:
míg árkon-bokron, testeken keresztül
hatalmas autót hajtanak veszettül –
mit leplez el a fordított arány?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-19 09:57:27
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-19 09:57:27