jó enber
itt ülök a Tesco parkolóban
várok valakire esik az eső
véd az autó verset írok Audi villog
mert ilyen az én világom
testre vetett fény szélvédőről laposan
hömpölygő víz
most már okosabb lettem az okosabbnál
vagy nem tudom itt vagyok köztetek
nem tudom ki vagyok nektek
írok világnak címzett pulpitusról
a mi tervünk is az volt hogy
megmentjük a világot
lehet egy reggie banda
jobb ötlet lett vona
tyutyu időbe érkezett
mellettem megállt egy kocsi
itt várok a Tesco parkolóban
esik az eső így hogy már nem
tartozom neked felesleges szavakat
is megengedek magamnak
mint a fürdővizet jó melegre
állítod belefekszel kiáztatod
megfáradt izületeiden keresztül
az idő vasfogát
ami egy hegyen van komoly
tengelyek támasztják
harc van benne égés
szeretettűz világítson neked
utadon jó ember
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-15 19:02:30
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-15 19:02:30