2016. 10. 25. 0 óra 27 perc 24 másodperc - nevezzük pofonnak ahogy rám néztél, felejtsd már el a ver
nevezzük pofonnak ahogy rám néztél
felejtsd most el a verseket
kővé dermedtem a vázlatpapíron
nem lehetsz macska , nem eszel egeret
valamit biztosan remélsz még nem kaptam el a kezed.
lassuló zuhanás, halkuló lepedő, sétálni hív a napsugár
a kávém 2 pont a kalóriatáblázaton
te gyengéden megszorítod a kezem
majd halkan intuíciónak nevezed az őrült képzelgéseket
Major Imre
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-11-26 19:12:11
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-26 19:12:11