Mi lesz Veled?....
Mi lesz Veled Magyarország?
Sokszor elégedetlen a nép,
nem akarhatunk polgárháborút,
szeretnénk ha szép lenne a kép.
Az egyszerű ember dolgozik
hogy jusson egyik napról a másikra,
részünk lett az öröm, nemcsak a bánat,
már jutottunk mosolyra, boldogságra.
Az Európai Unió parlamentje
védőbástyája Sorosnak,
egy egész nemzet akaratát,
nem veszik igen fontosnak.
Mi lesz Veled Magyarország?
Vajon miként alakul sorsod?
Több párt, több akarat,
Ők jobban intézik dolgod?
Most még nyugodt Európa
nincsenek területén viharok,
mindenki éli ilyen-olyan életét,
sokszor magától mennek a dolgok.
Mi lesz Veled Magyarország?
Ez még egy nagy talány,
ha marad minden a régiben,
a fellendülés nem lesz silány...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-10-24 17:02:48
Utolsó módosítás ideje: 2017-10-24 17:02:48