itt járt tegnap a barátnőm Teréz
jól jönne pár lepedő pléd
vagy bármi ha tiszta
csak ígéret van - mondta
párnahuzattal terítjük le az ágyat
gomb nélkül behajtunk alájuk hármat
de nem jó mert remények gyűlnek a kékre
és feljárót fonnak az égbe
semmiért