Szeptember
Szeptember, szeptember
Te naiv gyerekember,
a sorban vagy az első,
érted rajong minden nő.
Hízelegsz idősebb korúaknak
visszahozod a nyarat,
erőt adva a napsugárnak,
nem szórsz szét rögtön havat.
Becsöngetsz az iskolába
várod a sok kis embert,
öltöztetsz melegebb ruhába,
csípősre állítva estét, reggelt.
Szeptember, szeptember
a sorban vagy az első
követ téged az október:
ki biztos utánad jő....
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Évszakok (Budapest, Folyamatba)
Kiadó: A szerző magánkiadása
Feltöltés ideje: 2017-09-09 13:47:46
Utolsó módosítás ideje: 2017-09-09 13:47:46