Egy kis szerelem
Egy kis szerelem
úgy kellene nekem,
hogy újra hevesen verjen,
öregedő szívem.
Érezzem a randevú
bizsergető ízét,
hadd legyek újra kisfiú,
ki válogatja a virágok---
kacérkodó szép színét.
Szeressenek és szerethessek
ez minden vágyam,
hogy boldoggá tettem Őt,
igen, ezt újra lássam.
Csókja ízét azt a mézédest
falánkan habzsolnám újra,
átölelném remegő testét,
szép gyönyörökre vágyva.
Egy kis szerelem
még elkelne nekem,
hogy a végén is történt:
valami izgató velem....
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-08-28 15:58:19
Utolsó módosítás ideje: 2017-08-28 15:58:19