cukormázdíszek tejszínhabfelhők
festett egeken a valóság véraláfutásai
posztolt vágyak lájkolt segélykiáltások
az önámítás jól kozmetikázott vészjelei
a gondosan felvitt sminkrétegek
alatt a magány nyershús-színe
szívecskék virágcsokrok
jóreggeltkávék
a mintázat ugyanaz
csak a nevek változnak