ÜVEGPLAFON
Tőlem balra atrocitások halma
A műemléki környezet
Vész maradj loholó nemtő vagy karcsúsító program locsolócsöveknek
Ne tölthessen ki vényeket aki álomkontárokkal konspirál
A hoki absztraktabb a törésvonalnál
Ki az aki a csillagpontos hálózatra
ügyel
Baráti összejövetel hol megmérettetik a faun
Pénzeszsákok nyitja alom
s a parázstökből sikolyt csikar ki a száraz letorkolásból kimaradt
halódó kuka
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-08-14 09:15:49
Utolsó módosítás ideje: 2017-08-14 09:15:49