Kis hazánkban
Kis hazánkban
hatalmas csata dúl,
a választások előtt,
még senkinek nincs full.
A meggondolatlan tömeg
kormányváltást akar,
a negyven év problémáját,
nem lehet megoldani oly hamar.
Jó lenne gondolkodni
mi történt itt pár év alatt,
s nem haragot szítani
önös érdekek miatt!
Oly sokáig voltunk elnyomás,
kizsákmányolás, uralma alatt,
ha a magyar tényleg összefogna,
Európában lenne egy klassz csapat.
Kis hazánkban most még
hatalmi csata dúl,
remélhetőleg a józan ész,
és a migránsok--
megjelenő tömege miatt,
senki nem marad alul...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-07-24 15:55:59
Utolsó módosítás ideje: 2017-07-24 15:55:59