Panelszerelem
Te nem szeretsz, én szeretlek.
Te szeretsz, de nem én.
A lakás fele min teher van,
még mindig az enyém.
Hogyha mégis végrehajtják,
ki venné meg? Csak egy bolond!
Hogy ez téged nem érdekel,
nem hiszem el, azt ne mondd!
Te szeretsz, én nem szeretlek.
Te nem szeretsz, de igen én.
A lakás fele tehermentes,
te laksz benne s nem én.
Külön alszunk ezer éve,
a szex köztünk nem működik.
Hogy mért van ez? Mert kapcsolatuk,
kötelességben szűkölködik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-06-28 20:39:37
Utolsó módosítás ideje: 2017-07-02 08:23:06