Csillag-Braille
Éji égbolt. Nincsen rés sehol,
hogy megláthatnánk mi van Odafönt.
Egyetlen levél-e az erdő,
vagy számtalan Tér és Idő csüng
Isten sétabotján
Ezért vakként tapogató
szerkezeteket küldünk kideríteni,
hátha a csillagok Braille-írása értelmezhető,
vagy marad a kíváncsiság, mely végül magába-omlik,
majd újból épül, de beomlik ismét,
termése épp a mag hiánya
és szomjúságra szomjúságot iszik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-06-27 08:17:01
Utolsó módosítás ideje: 2017-06-27 08:17:01