Márciusi tusa
Velaxin lesz, kék Camel,
és meginnék egy kávét.
Függő vagyok, nem szerel-
mes: Húzódjatok hátrébb.
Humorom – feloldani
a nyakig gallyban állást –
mire elég most, ami-
kor a kór fixen szállást
talált bennem? Tán mennem
kéne hegyig, tengerig.
Mászkálni Budapesten,
persze csak ha engedik
életkörülményeim:
őrlődni és dolgozni
lényegen és lényegin
mégiscsak. Szóval hogy mi
lesz, illetve mi lehet?
Foglalkoztatom magam.
Így szól a tönkre-menet
közben szám, és nincs szavam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-05-30 14:09:23
Utolsó módosítás ideje: 2017-05-30 15:19:21