Mindennapi trükkjeink
Kiszolgáltatom magam neked,
mint egy meggyalázandó szentséget.
Óvó karjaiba ölel a rothadás.
Záp tojást kínálsz Zsolnayban.
Rózsabokrot csihol vállamon
a várakozás. Úgyse lesz jobb.
A nyúl nem köp kalapot.
A bárányok hallgatnak.
Kimondatlan ige vagyok
nyelved hegyén.
A zsebkendőn az arc nem,
a sírás hagy nyomot.
Nincs megváltás,
de tégy úgy, mintha lenne.
Ha van valaki a neved mögött,
kérem jelentkezzen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-05-10 11:56:13
Utolsó módosítás ideje: 2017-05-10 11:56:13