Dohányvirágzáskor
Terem, vagy mégsem dohány az égben?
Lopom virágját, és illat-árját.
Csábít a pénz, nem ásít a zseb,
a munkás osztály ma nyaralni megy.
Csak egy kicsit megalkuszunk,jól megvagyunk,
van sajtszagunk. Remek a parfüm
mindent takar, parfé a fagylalt, jól benyalunk.
Gojzeres a csuka, selyem a part, a fű
nem itt terem, ha életben tart a mámor.
Majom a parton tükörben szépeleg.
Csupasz testén tetkó: "éhes aligátor".
Lehúz a föld is, lehúznak, nem tévedek?
Műholdakon utazik a szerencse-fia.
Kemény a piac, irányt szab a kartell
Szinuszgörbét "készít" a drogmaffia
Macska-egér harc ez:hagyd csak,add fel,
ne kisértsd Istent! Fenn a balek angyalok
mutogatnak rád majd. Csak azért sem!
Hősökkel rég tele a padlás. Klassz csajok
riszálnak feneket . Ma még "napra készek ."
Lehet, de kétlem, sovány az Éden.
Talán aludni kellene úgy rá egyet.
Jó-jó, szép lehet...de mi van ha mégsem,
Utólag, már mit ér a szépen írt látlelet?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-05-10 09:00:37
Utolsó módosítás ideje: 2017-05-10 09:00:37