Csillagok háborúja
nincs melege hűti fűti ezt a hevületet
de ott hátul a kertben
kísérlet van
két adatot nézel csak
és izgulsz
hiszen te vagy az a kísérlet
egészen
rólad szól
neked kacsingat a délibáb
szabad álmok tiltott köntösbe
az órát levertem a falról
még régebben
nem szabadott volna írnom
milyen dolog ez jelentetni magamról
nézd a társaság széthullott
és te itt vagy egy lakatlan szigeten
családoddal
egy rádióval
robotokkal
megy a csillagok háborúja
azóta is tart
most is mondom
hátul a kertben
pecsétviaszgomba silót telepítesz éppen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-04-25 06:11:24
Utolsó módosítás ideje: 2017-04-25 06:11:24