Verebek, sasok
Veréb vagy csak nem Sas-Király
havas csúcsok meredélyén
ily magasan falkád se jár
mosolyodban fegyvert hordasz
vakmerő vagy sose bátor
a falnak is nekirontasz
veréb véred verebet költ
akkor is ha sasnak látod
verdesni a verebek közt
míg végtelen hatalmad van
bár csiripelsz -csipcsirip-
zaj maradsz a madárdalban
hited legyen hogy szárnyalhass
büszkén a csillagos égig
mindegy hogy veréb vagy...vagy sas
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-04-21 07:47:31
Utolsó módosítás ideje: 2017-04-21 07:47:31