Szerelemre pezsdül
minden ember szíve,
nem bír magával,
felajzott a teste.
Ámor nyila
elérte szépen,
nem találja helyét,
megváltozott egészen.
Tavasz levegője
okozta--e dolgot,
alkotva az emberből,
teljesen egész bolondot.
Szerelemre pezsdül
minden ember szíve,
dühöng már a tavasz,
ettől megy el----
minden ember esze...