Pillangó-effektus
Nem az ismeretlenbe oltott
ismerős csend: madárhangokba
ágyazott, Nap fényébe szentült
hallgatásod a közeg, miben
egy apró lepkeszárny lebbenés
abból felerősödő hatás…
összedől légből lett lovagvár,
lehull minden álarc, paraván.
Akkor felnyílik a hét pecsét,
egek kékjén, vizek tükrében
kirajzolódik tisztán a kép,
akkor az összetört csend helyén
megszólal a teljesség: igaz
szívhangok írnak áldott zenét.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-03-25 19:13:43
Utolsó módosítás ideje: 2017-03-25 19:13:43