Pasziánsz
Pikk,
kör,
káró,
treff
peregnek lefelé a képernyőn,
megint nem nyertem
ebben az unalmas játékban.
Nem bosszant
hisz nincs értelme az egésznek.
Mégis újra kezdem
mint kislánykoromban
a szirmok tépdesését
szeret, nem szeret,
hullanak a szirmok
s mindig csaltam, hogy
a végére a szeret jusson.
Gyűlölöm ezt a játékot
mert olyan mint az élet
vége lesz és nem nyerek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-02-17 15:15:41
Utolsó módosítás ideje: 2017-02-19 08:47:52