Mindössze ennyi (jav)
Mindössze ennyi, amit elértem,
két gyermekem és három unokám
élheti majd túl, ha eljönnek értem
a legutolsó szombat délután.
Számvetés bizony, nem tudom, hányadik
feleslegesen, égbe-üvöltve.
Imbolyog alattam, süllyed a ladik,
az evezőket már összetörte
az ár, lassan így kormányozhatatlan,
elfogy az erő és az akarat,
átgondoltam ezt ezerszer magamban,
mit tudok tenni, ha ez így marad?!
2017. január 15.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-02-13 09:55:34
Utolsó módosítás ideje: 2017-02-13 09:55:34