Veszprémi hangulatok
érik a nyár
leheletével megtelnek lassan a terek
muzsika csendül az éjszakában
estébe nyúlnak az ingerek
a sarkon túl
egy dobgitárral játszik a fiatal idő
csodálkozom
húsz éves sincs
mi lesz ha zenéje nagyra nő
szép ez a város
ódon az újjal megfér a régi dombokon
ha erre jársz nézd meg a völgyet
állj meg az északi várfokon
Királynénk kegyes
elmeséli ezredév történetét
ékes e kő áldott a szikla
mely őrzi tiszteletét
erős a hely mágiája
felkap és repít az éjszakán
láza megéget akárhol állok
templom előtt vagy bűntanyán
Veszprém ilyen visszahív mindig
átölel mikor nem is akarom
rám simul ahogy a sarki zenészre
szeretlek
szeretlek városom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-02-13 09:45:35
Utolsó módosítás ideje: 2017-03-29 14:26:09