Hiszékenységem
Rezegjünk együtt a lécen,
hasadjon hangosan tövében.
Délen az éden égjen
örömei napra készen
zümmögve ölembe vésem.
Ízlésed szívembe lebeg
kezét kísértetének megkérted.
Kék tekintetem keblén
bátorságod féken,
gyöngédségemben erőd gyéren.
Éppen bűvkörömbe surran
értéked egy résen,
elméd elvész ezüstős fényében.
Bérem, dicséretes erélyed
gyűrűjében tükörképem.
Végem, zűr a segítségem.
Boldogság örök öltönyében,
termékennyé dagad érzékiességem.
Kemencében jajveszékel
a magány hálóingje
a holnapok mellényzsebéből kitépve.
Az éhség útra kész
övében élmény, kötődés.
Íriszekben őrzött
bíboros, egyéni emlékektől duzzadó
győzedelmében kellőképpen izgató
hiszékenységem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-02-06 14:24:24
Utolsó módosítás ideje: 2017-02-06 14:24:24