Az élet viharai
Az élet viharai
átsuhannak felettünk,
hogy átvészeljük valahogy,
érte: mindent megteszünk.
Dolgozunk, tanulunk
gyarapítunk javakat,
nagy erőfeszítéssel,
lerakjuk rossz szokásainkat.
Alapítunk családot
építjük a társadalmat,
jóra neveljük az ifjúságot,
kerüljük a kiváltságot!
Szeretjük a békességet
nem akarunk háborút,
nevelődjön fel sok család,
ezért kössünk szépen alkut.
Az élet viharai
átsuhannak felettünk,
hogy átvészeljük valahogy,
érte: mindent megteszünk...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-02-05 14:42:01
Utolsó módosítás ideje: 2017-02-05 14:42:01