Eltékozolt nap és óra
Sok elpocsékolt nap
könnyen eltékozolt óra,
nem is gondolná az ember
vajon mennyi is a dolga?
Szaladnak hetek, napok
jár az óra mutatója,
élnéd könnyen életed,
ha ehhez minden összeadódna.
Mondják, a pénznek--
nincs szaga, csak illata,
robotolsz, hajtod magad,
meg is lesz ennek az ára.
Negyven évesen szívinfarktus
mehetsz szépen kórházba,
házad, terved, félig kész,
minden dől így dugába.
Már nem prédikálsz
sem magadnak, sem másnak,
nem lenne baj az eltékozolt óra,
csak ismét lenne úgy--
minden mint régen,
és az egészséged is megvolna...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-01-26 14:12:36
Utolsó módosítás ideje: 2017-01-26 14:12:36