ha tudod ki
megkérdezné
nem jól vagyok
valaki elrejtette
párnámba a háborút
ebolát tüsszentett
kavicsokat tett
a sírokra
semmi keresnivalóm
ebben a
meleg cihában
meztelen alak
vagyok mint aki -
véletlen
ruhába öltözött
mutyiba fektette testét
s rángatja
a sehogyan