Lélekférc
A lelkem sajog, mert benne néhány öltés
elnagyolt, kis férc lett. Enyém volt a döntés,
húzom-e szorosra, vagy hézagot hagyok,
hadd járjanak ki-be ördögök, angyalok.
Minden szúrás után a szemedbe nézek,
picikét meghalok, lehet, meg sem érzed.
Pisszenni sem merek, akárhogyan szólnál,
számomra te maradsz ima, bűn és oltár.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-01-09 10:23:11
Utolsó módosítás ideje: 2017-01-09 10:23:11