bá-bú
alakítom a figurát
valamilyen értekezlet - éppen arról van szó, hogy... -
arcom olyan, mint a társadalombiztosítás
részvétet sugároz
némileg
a "gondolkodó ember" pózban ülök
Izlandra gondolok
próbáltam papírgalacsinná
gyűrni magam éjjel
szórta rám cukrát a beeső
feketeség
álmomban tiszta voltam, patyolat
s most ébren, próbálom
flóraszepttel
alakítom a figurát
valamelyik buszjáraton - éppen oda visz -
hova is?
nem tudom
arcom, mint a gázóra leolvasóé
milyen lap lehet nálam?
blöffölök
reggel súlyos gyomorpanasz
bekaptam néhány rózsaszín pirulát és ittam
kávét, cukor nélkül
nem akarom megmagyarázni
nézem, ahogyan hűlt helyedbe lépek
te már dolgozol messze
én meg rád gondolok
végül is
a genetikánk alig tér el
nincs közöttünk egyezés
nincs közöttünk különbség
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-01-07 18:20:30
Utolsó módosítás ideje: 2017-01-07 18:20:30