Jönnek érted
Te is tudod, hogy jönnek érted,
az életed hiába félted,
hát edd meg maradék ebéded,
a gyomrod üres ne legyen,
mert éheztél sokat és sokszor,
ki halni készül, másra gondol,
a macska sem azért dorombol,
tudja, átlép az életen.
Az elmúlás az élet vége,
és nem kapsz semmit sem cserébe,
téged is akkor vesznek észre,
ha hiányzol valakinek,
majd négy fekete léniában
olvassák neved, aki bátran
hittél egy boldogabb világban,
s hinnél, ha lenne még hited.
2016. december 28.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-12-28 23:54:56
Utolsó módosítás ideje: 2016-12-28 23:59:49