Szalay Károly
Istenem, drága jó Uram!
Istenem, Megváltóm,
drága jó Uram,
e karácsonyi ünnepen,
állok előtted,
hogy szép legyen,
utad, s utam.
Egész évben dolgozom
földi javakért,
hogy egyszer egy évben,
amit Neked és---
a karácsonynak,
szívemből áldozom.
Díszítek szép fát,
sütöm, főzöm az étket,
áldásos segítségeddel,
veszek elő----
minden jót és szépet.
Istenem, Megváltóm,
drága jó Uram,
e karácsonyi ünnepen,
itt állok előtted, tisztelettel,
hogy csak nyugalom---
és béke legyen a szívekben....
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-12-20 13:04:13 Utolsó módosítás ideje: 2016-12-20 13:04:13
|
|
|